• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

10

Milyen áron és hogyan vásároljak?

2017.12.10 - vasárnap


Árak


A DXN egy nemzetközi törzsvásárlói rendszert működtet. Amennyiben csatlakozol ehhez (regisztrálsz), úgy a termékeket az alacsonyabb törzsvásárlói áron vásárolhatod meg. Ha nem szeretnél regisztrálni, úgy rád a magasabb fogyasztói árak vonatkoznak.

 

Kétféle regisztráció létezik. Ha csak alacsonyabb áron szeretnél vásárolni, és nem szeretnél DXN termékforgalmazóként pénzt is keresni, akkor elegendő elvégezned egy ingyenes regisztrációt. Erről itt olvashatsz. 


Ha pénzt is szeretnél keresni a DXN-nel, akkor felmerül egy egyszeri tagsági díj is. Az üzleti regisztrációról itt olvashatsz.


Ha bizonytalan vagy, akkor mindenképp az ingyenes regisztrációt ajánlom, amelyet a későbbiekben a tagsági díj befizetésével bármikor felminősíthetsz üzleti regisztrációvá.

 

 

Vásárlás


A termékek oldalon az árucikkek a kosárba helyezhetők, majd a "Megrendelem" gombra kattintva megadhatók a számlázási és a postázási adatok, valamint az elérhetőségek. Ugyanitt választhatsz a szállítási és fizetési módok közül: online bankkártyás fizetés, előreutalás, utánvét, vagy személyes átvétel budapesti központunkban. A rendelés elküldése után azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés adatairól. 

 

Online bankkártyás fizetés esetén a termékeket azonnal kifizetheted bankkártyád adatainak megadásával. Előreutalás esetén a DXN Europe Kft. bankszámlaszámát és az átutalandó összeget meg fogod találni a megrendelést követően automatikusan kiküldésre kerülő e-mailben. Ugyanitt szerepel a rendelés száma is, melyet átutalás esetén meg kell adnod a közlemény rovatban. Amennyiben az átutalás 30 napon belül nem érkezik meg, a megrendelés automatikusan törlődik. Utánvét esetén a termékek ellenértékét a GLS-nek fogod kifizetni a csomag átvételekor.Személyes átvétel


A személyes átvételre kizárólag budapesti irodánkban van lehetőség. A megrendelt termékek itt akár bankkártyával, akár készpénzzel kifizethetők. Raktárunk címe és nyitvatartása:

 

1066 Budapest, Teréz körút 8.

 

Hétfő - péntek: 10:00 - 18:00

Szombat, vasárnap: Zárva

 

 

Ha nem szeretnél bajlódni az online megrendeléssel


Megrendelésed elküldheted nekem e-mailben is, ehhez a következő adatokat kell feltétlenül megadnod:


- A megrendelni kívánt termékek neve, darabszáma.

- Neved, szállítási címed.

- Számlázási címed, amennyiben az eltér a szállítási címtől.

- Email címed.

- Telefonszámod.

- Fizetési és szállítási mód.

 

 


Schmidt Tamás
+36 30 551 8332
ganocoffee.dxn@gmail.com

 

 

 

dec

9


Ingyenes törzsvásárlói regisztráció

Ha csak törzsvásárlói áron szeretnél vásárolni, és nem kívánsz pénzt keresni a DXN termékek forgalmazásával, úgy ma már lehetőség van ingyenes regisztrációra is. Ehhez az alábbi linkre kattintva ki kell töltened egy regisztrációs űrlapot:


Csak a piros csillaggal jelölt sorokat töltsd ki, de az email címed feltétlenül add meg, mert csak így tudod megkapni rögtön a regisztráció után a tagsági kódod. Ezt a kódot aztán a vásárlás során felhasználva törzsvásárlói áron fog neked számlázni a DXN rendszere:
Ha később mégis úgy gondolod, hogy pénzt is szeretnél keresni a DXN termékek forgalmazásával, ingyenes regisztrációdat a tagsági díj befizetésével bármikor felminősítheted üzleti regisztrációvá.Schmidt Tamás
+36 30 551 8332
ganocoffee.dxn@gmail.com

 

dec

8

Üzleti regisztráció

2017.12.08 - péntek

Az üzleti regisztráció menete

A regisztráció során vásárolnod kell egy vagy több terméket, és a megrendelési adatok megadására szolgáló oldalon be kell pipálnod a következő mondat előtt látható négyzetet: "Megrendelésemmel együtt egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöm, így jogosult vagyok a törzsvásárlói árra."

A megrendelés elküldése után a "tagsági szerződés" linkre kattintva tovább kell lépned, és ezután tudod megadni a regisztrációhoz szükséges személyes adataid. A lap alján fogadd el a nyilatkozatokat a kis négyzetek bepipálásával, majd lépj tovább. Ellenőrizd az adataid, és küldd el a jelentkezést.

Ezután azonnal kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a vásárlásról és a regisztrációról is. A termékek itt már törzsvásárlói áron kerülnek kiszámlázásra, és a számla tartalmazni fogja a regisztráció díját is.

A termékek közt találhatsz úgynevezett "DSP" csomagokat is. Amennyiben DSP csomaggal csatlakozol, akkor nemcsak regisztrációs díjat nem kell fizetned, de a csomag árától függően további lehetőségeket, kedvezményeket is biztosít számodra a DXN. Írj, ha érdekel ez a lehetőség, és bővebben tájékoztatlak. 


Schmidt Tamás
+36 30 551 8332
ganocoffee.dxn@gmail.com

 

dec

7

Hogyan kereshetek pénzt?

2017.12.07 - csütörtök

 

Jövedelem a DXN termékeinek forgalmazásából

 

A DXN egy 25 éves, a nemzetközi piacon már bizonyított stabil cég, amely regisztrált törzsvásárlói számára jövedelemszerzési lehetőséget is biztosít. Alapvetően kétféleképpen lehet jövedelmed a DXN-ből:


1. Kiskereskedelmi árrés. Törzsvásárlói áron vásárolhatod meg a terméket, és fogyasztói áron továbbértékesítheted azokat. A kiskereskedelmi árrés ilyenkor Téged illet.


2. Hálózati jutalék. Amennyiben magasabb jövedelmet szeretnél elérni, úgy törzsvásárlói hálózatot építhetsz Magyarországon, Európában, de akár a Föld összes országában. Ehhez a DXN professzionális online eszközöket biztosít több nyelven (saját weboldalak, hírlevélküldő rendszer, online képzések, stb.), méghozzá ingyenesen. Így rendszeres munkával akár otthonról is felépíthetsz egy magas jövedelmet biztosító nemzetközi hálózatot.

 Amennyiben többet szeretnél tudni a pénzkereseti lehetőségről, kérlek, iratkozz fel a hírleveleimre. 


Schmidt Tamás
+36 30 551 8332
ganocoffee.dxn@gmail.com