A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Sikeres munkatársaim

 

 

Kedves Látogató!

 

Schmidt Tamás vagyok, a DXN online üzletépítője. Ma már nagyon örülök, hogy ezzel az üzlettel kezdtem el komolyan foglalkozni. Igaz, ezt több próbálkozás, kudarc is megelőzte más cégeknél. Már-már úgy tűnt, hogy csak álmokat kergetek, és olyan, hogy online pénzkereset nem is létezik. Rá kellett jönnöm, hogy bár tele van a net ilyen ajánlatokkal - ezek nem valós lehetőségek. Jobb esetben csak kérészéletű próbálkozások, ötletelések, rosszabb esetben szándékos átverések, piramis játékok. És ha akad köztük néhány valós, működő lehetőség, az online munkához se eszköz, se támogatás, és így bizony nem megy.


Amikor erre rájöttem, már azt is tudtam, hogy milyennek kellene lennie annak a lehetőségnek, ami nekem kell. Először is nagy, biztos, nemzetközi háttércég álljon mögötte, hogy ne kidobott idő legyen ismét, amit rá fordítok. Kell, hogy legyen benne növekedési potenciál, másképp nehéz ügy. Valós és jó termékek kellenek, nem csak humbuk ötletek, szolgáltatások. És kellenek profi online eszközök, mert eszemben sincs eladni, bemutatókat tartani, rokonokat és barátokat hajkurászni.


Ezután addig kutattam, míg megtaláltam! Ma már a DXN Gyémánt szintű üzletépítője vagyok, a törzsvásárlói hálózatomban vannak magyar, román, olasz, spanyol, német angol, holland, amerikai, kanadai, török és osztrák tagok is, és mindez főállás mellett otthonról, egy laptop segítségével. Nem azt mondom, hogy egyszerű! Nem is azt, hogy könnyű. Azt meg pláne nem, hogy munka nélkül is menne! De tanulható, szerethető, élvezhető, és ami a legfontosabb: VALÓSÁGOS. És kitartó munkával bizony jövedelmező.


Ahogy én megtaláltam ezt a lehetőséget, most Te is megtaláltad! Hogy milyen út vezetett idáig, nem tudom, de valamiért most éppen ezeket a sorokat olvasod egy olyan ingyenes weboldalon, amire valószínűleg épp az én online munkám eredményeképpen talált rá. Ha nem érdekel, elkattintasz valamilyen érdekesebb oldalra, és soha nem kerülünk kapcsolatba. De ha igen, akkor írsz egy email-t, kérsz egy visszahívást, vagy akár felhívsz telefonon. Én így csak akkor kerülök veled kapcsolatba, ha téged érdekel ez az üzlet, vagy a termékek, vagy akár mindkettő.

 

Ez az üzlet számomra minden nap egy csoda. Hogy te is részese szeretnél-e lenni ennek, vagy sem, majd eldöntöd. Ha igen, szívesen várom a jelentkezésed, és segíteni foglak. Ha nem, akkor további jó böngészést kívánok! 

 

 

Ha többet szeretnél tudni a pénzkereseti lehetőségről, javaslom, hogy iratkozz fel a hírleveleimre. 


 

 

Termékek

 

Vásárlási és regisztrációs feltételek

 

Üzleti lehetőség

 

A Ganoderma hatásai

 

A DXN Ganodermás kávéi


Törzsvásárlói regisztráció

 

Kapcsolat


 


 

 

 

 

Szponzoraimmal